Appartement huren: niet meer beschikbaar Geessinkweg in Enschede

  • 100 m2
  • 3 kamers
  • 30 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Enschede. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

In een net en goed onderhouden appartementencomplex bevindt zich dit zeer ruime 3-kamer hoekappartement gelegen op de tweede verdieping. Met een oppervlakte van 100m2 mag het woord riant genoemd worden. Hetzelfde geldt voor het grote balkon, gericht op het westen, dat ook nog eens over een blijvend vrij uitzicht beschikt. Het is hier de hele middag van de zon genieten. Ook de omgeving is het vermelden waard. Er zijn diverse (overdekte) winkelcentra in de buurt, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Wilt u ontspannen, dan is het Wesselerbrinkpark en het buitengebied letterlijk om de hoek.

Begane grond:
Via de intercom krijgt u toegang tot de afgesloten entree. Deze oogt gastvrij en geeft toegang tot de verdiepingen middels de lift en/of trapopgang. Via de hal en de buitenkant is de berging bereikbaar.

Indeling:
De entree/hal leidt u naar alle verschillende ruimtes. Aan de linkerzijde de garderobe/berging en de wasruimte op de locatie van de voormalige badkamer. Doorlopend komt u in de ruime woonkeuken. Deze is voorzien van een eenvoudig keukenblok met oven en fornuis. Via de hal en keuken is ook de ruime woonkamer te bereiken. Deze is voorzien van een riant balkon met vrij uitzicht. Beide slaapkamers zijn heerlijk ruim en een heeft toegang tot het balkon. De badkamer is gesitueerd naast het separate toilet en voorzien van een ligbad, douchehoek, wastafel en verwarming.

Bijzonderheden:
- net onderhouden appartementencomplex
- woonoppervlakte maar liefst 100 m2
- ruime woonkamer met riant balkon
- 2 ruime slaapkamers
- woonkeuken
- centrale locatie
- beschikbaar per 18 maart 2021
- huurprijs € 900,-
- servicekosten € 60,-
- leasekosten geiser € 11,-

Voordat wij tot bezichtigingen overgaan ontvangen wij graag informatie over uw situatie.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Enschede
Wijk/buurt: Wesselerbrink Zuid-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart