Apartment for rent: no longer available Geessinkweg in Enschede

  • 100 m2
  • 3 rooms
  • 29 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Enschede. You can contact the advertiser if you have any questions.

In een net en goed onderhouden appartementencomplex bevindt zich dit zeer ruime 3-kamer hoekappartement gelegen op de tweede verdieping. Met een oppervlakte van 100m2 mag het woord riant genoemd worden. Hetzelfde geldt voor het grote balkon, gericht op het westen, dat ook nog eens over een blijvend vrij uitzicht beschikt. Het is hier de hele middag van de zon genieten. Ook de omgeving is het vermelden waard. Er zijn diverse (overdekte) winkelcentra in de buurt, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Wilt u ontspannen, dan is het Wesselerbrinkpark en het buitengebied letterlijk om de hoek.

Begane grond:
Via de intercom krijgt u toegang tot de afgesloten entree. Deze oogt gastvrij en geeft toegang tot de verdiepingen middels de lift en/of trapopgang. Via de hal en de buitenkant is de berging bereikbaar.

Indeling:
De entree/hal leidt u naar alle verschillende ruimtes. Aan de linkerzijde de garderobe/berging en de wasruimte op de locatie van de voormalige badkamer. Doorlopend komt u in de ruime woonkeuken. Deze is voorzien van een eenvoudig keukenblok met oven en fornuis. Via de hal en keuken is ook de ruime woonkamer te bereiken. Deze is voorzien van een riant balkon met vrij uitzicht. Beide slaapkamers zijn heerlijk ruim en een heeft toegang tot het balkon. De badkamer is gesitueerd naast het separate toilet en voorzien van een ligbad, douchehoek, wastafel en verwarming.

Bijzonderheden:
- net onderhouden appartementencomplex
- woonoppervlakte maar liefst 100 m2
- ruime woonkamer met riant balkon
- 2 ruime slaapkamers
- woonkeuken
- centrale locatie
- beschikbaar per 18 maart 2021
- huurprijs € 900,-
- servicekosten € 60,-
- leasekosten geiser € 11,-

Voordat wij tot bezichtigingen overgaan ontvangen wij graag informatie over uw situatie.

Read more with an subscription!

General information

City Enschede
District/Neighbourhood: Wesselerbrink Zuid-West
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map