Daan zoekt een Kamer in Enschede

Daan zoekt: Een Kamer in Enschede

  • Kamer
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 23 Per direct

Ik ben Daan, een 23 jarige jongen op zoek naar een kamer in Enschede. Momenteel sta ik aan de aftrap van de pre-master Sustainable erergy techology (SET) aan de universiteit van Twente. Zoals mijn studierichting al aangeeft ligt mijn interesse in duurzaamheid. Zo ben ik via mijn stage afgelopen jaar in studententeam SOLID van de TU/e gerold. SOLID houdt zich bezig met de ontwikkeling van een nieuwe duurzame brandstof (Bij mijn bijgevoegde fotos kun je mij en mijn subteam zien). In te toekomst hoop ik bij te kunnen dragen aan een succesvolle energietransitie.

Naast mijn studie heb ik ook nog wel wat hobbies. Ik houd erg van muziek heb nu 3 jaar pianoles. Daarvoor heb ik ook redelijk wat (les)uren aan gitaar spelen besteed. Naast muziek vind ik lezen ook leuk. Ik ben vooral geinteresseerd in boeken die je aan het denken zetten zoals Sapiens, Homo deus, De meeste mensen deugen. Ik kom helaas niet zo vaak aan lezen toe en het blijft voornamelijk een vakantie hobby.

Voor de rest ben ik een ondernemend type. Je zult me niet in de zomervakantie elke dag van ochtend tot avond op het strand zien liggen. Zo ben ik graag in de bergen. In de zomer om te wandelen en in de winter voor wintersport. Deze zomer is het plan om naast het bergwandelen ook te leren zeilen.

Ik ben niet iemand die in een typisch studentikoos huis past. De tijd van elke week tot het gaatje gaan heb ik achter de rug en vind het ook wel fijn dat de keuken niet 365 dagen een zooi is. Wel houd ik van gezelligheid en zoek ik naar een huis dat regelmatig samen eet, zo nu en dan een huisavondje doet en samen af en toe iets onderneemt (balletje trappen, film kijken, sporten). Ik ben er ook niet vies van om af en toe uit te gaan, maar zoals ik al aangaf zul je me niet wekelijks tot in de vroege morgen in de kroeg vinden.

Algemene informatie: Daan
  Man, 26 jaar