Appartement huren: niet meer beschikbaar Walstraat in Enschede

  • 100 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Enschede. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Bij interesse kunt u enkel reageren per mail. De mail met de gegevens, zoals gevraagd onderaan deze advertentie, wordt doorgestuurd naar ons contactpersoon die een selectie zal maken. Mocht u voor 15 april niets gehoord hebben zit u niet bij deze selectie.

Omschrijving

Wonen op een unieke locatie in hartje Enschede! Het levendige centrum biedt een geweldig winkelaanbod. Daarnaast bevindt de Oude Markt, een van de gezelligste horecapleinen van Enschede, zich op loopafstand.

Het appartement is gelegen op de 5e verdieping van het appartementen complex “Hoogwaerd”, een modern complex met lift. Het appartement beschikt over een hal/entree met toiletruimte, inpandige berging voorzien van wasmachine aansluiting en toegang tot een zeer ruime woonkamer met luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is op maat te maken door een serre met glazen vouw- en draaideuren. Vanuit de woonkamer is er een toegang tot de 2 slaapkamers en badkamer voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en 2e toilet.
Het gehele appartement is voorzien vloerverwarming. Verder heeft het appartement een eigen parkeerplaats in een uniek parkeerliftsysteem en een extra berging op de 1e verdieping. De totale woonoppervlakte is ongeveer van 100 m².

De woning verhuren wij niet aan studenten, huurt u samen, dan dient u aan te tonen dat u een duurzame relatie heeft. Het belastbaar jaarinkomen is minimaal €55.000,-. Heeft u gereageerd op de woning en u hebt voor 15 april niks gehoord, dan zit u helaas niet bij de selectie.

Beschikbaar; per direct.

Kenmerken
Buurt: Centrum
Type woning: Appartement
Verdieping: 5
Soort verwarming: Vloer verwarming. De woning wordt verwarmd door middel van een centrale collectieve ketel met individuele meter.
Aantal slaapkamers: 2

Vertrekken:
Keuken: 12,86 m2
Slaapkamer 1: 16,70 m2
Slaapkamer 2: 5,93 m2
Woonkamer: 29,06 m2

Bouwjaar: 2013
Energielabel: B
Buitenruimte: Ja
Toegankelijkheid: rolstoel

Netto huurprijs €1200,48
Stookkosten* € 150,00
Wijkbeheerder; € 2,00
Abonnement kleine herstellingen; € 3,25
Glasverzekering € 1,25
Stroomgebruik algemeen € 68,50
Schoonmaakkosten € 47,00

Bruto huurprijs €1472,48

* De stookkosten bestaan uit een voorschot voor koud water, warm water en warmte.
Overige eenmalige bijkomende kosten:
Naamplaatje € 5,-

Voorwaarden
Wanneer je wilt reageren op deze woning dan moet je rekening houden dat jouw bruto jaarinkomen minimaal € 55.000,- dient te bedragen. Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse?
Wanneer je geïnteresseerd bent in deze woning en je voldoet aan de voorwaarden, kan je contact opnemen met Erik van der Maten. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 053 - 48 48 939.

Voordat u de woning kunt gaan bezichtigen, is het noodzakelijk de volgende gegevens bij Ons Huis in te leveren, zonder deze gegevens krijgt u geen uitnodiging:

- Kopie legitimatiebewijs met kopie ID app van de rijksoverheid.
Dit kan een geldig paspoort, rijbewijs, identiteitsbewijs of verblijfsvergunning zijn.

- Inkomensgegevens
Dit zijn uw 3 meest recente loonstroken van 2024 Als u een uitkering of partneralimentatie ontvangt, moet u hiervan een recente specificatie inleveren. Heeft u een weekloon dan dient u 4 aaneengesloten weekstroken aan te leveren.
Bent u eigen ondernemer dan moet u een prognose verlies- en winstrekening van het lopende jaar aanleveren.
- Werkgeversverklaring.
- Inkomensverklaring belastingdienst 2023.
- Verhuurdersverklaring (indien van toepassing)
Huurt u momenteel een woning of heeft u in de afgelopen 5 jaar een woning gehuurd, dan vragen wij van u een getekende verhuurdersverklaring van deze verhuurder (geen huurovereenkomst).
- Verklaring van goed betalingsgedrag (indien van toepassing)
Heeft u op dit moment een koopwoning of heeft u deze in de afgelopen 5 jaar gehad, dan vragen wij van u een getekende verklaring van goed betalingsgedrag van uw hypotheekverstrekker.
- Uittreksel Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) met woonhistorie (indien van toepassing)
Woont u niet in Enschede, geef ons dan een uittreksel van het GBA waarop uw woonverleden is weergegeven.
Indien u de woning met een medehuurder wilt gaan huren, dient u beiden deze gegevens in te leveren.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Enschede
Wijk/buurt: City
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart