Appartement huren: niet meer beschikbaar Park de Kotten in Enschede

  • 82 m2
  • 3 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Enschede. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Keurig onderhouden en ruim 3-kamerhoekappartement (voorheen 4) gelegen in de wijk “Bolhaar” op een zeer gewilde en rustige locatie. Wonen in Park de Kotten is genieten in een oase van groen en rust. En dat terwijl u toch alle voorzieningen, zoals winkels, sportverenigingen en het gezellige centrum van Enschede alsook de Universiteit Twente en het buitengebied op korte afstand heeft.
Het appartement is gelegen op de bovenste (vierde) verdieping van het achterste complex met aan zowel voor- als achterzijde vrij uitzicht over de flora en fauna. Het is voorzien van een riante woonkamer, twee slaapkamers een ruime berging en is vanaf 2012 volledig gemoderniseerd. Het appartementencomplex wordt voortdurend zowel constructief als technisch in optimale staat gehouden door de actieve en gezonde VvE.

Indeling appartement:
Middels de intercominstallatie bij de brievenbussen kunt u uw bezoek toegang verlenen tot de gezamenlijke hal met trappenhuis. Hier treft u tevens de entree naar de bergingen aan die u leidt naar uw eigen berging van 15 m2.
Via de ruime entree/hal heeft u toegang tot alle ruimten en wordt u direct duidelijk hoe heerlijk licht het appartement is. Aan de linkerzijde zijn twee volwaardige slaapkamers welke beide zijn v.v. een vaste kast. Aan de rechterzijde liggen de badkamer, keuken en een separaat toilet. De badkamer (2012) heeft een inloopdouche, wastafel en verwarming. De keuken (2012) biedt veel werk- en bergruimte en heeft alle benodigde inbouwapparatuur zoals gasfornuis, vaatwasser, combi-oven, koel/vries combinatie en afzuigkap. Belegd met kwalitatief laminaat wat als een geheel doorloopt via de hal naar de woonkamer. De woonkamer is royaal met een oppervlakte van maar liefst 40m2. Door de grote raampartijen aan beide zijden en een extra zijraam wordt dit ruimtelijke gevoel door de natuurlijke lichtinval versterkt. De gaskachel vormt een gezellig middelpunt van de woonkamer. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een balkon aanwezig waar u in alle rust kunt genieten van de zon en het groen.

Bijzonderheden:
- bijzondere en centrale ligging
- keurig onderhouden appartement
- gezonde en actieve VvE
- riante lichte woonkamer
- keuken vernieuwd 2012
- badkamer vernieuwd in 2012
- meterkast vernieuwd in 2012
- binnen schilderwerk in 2019
- complex gerenoveerd vanaf 2016
- zeer ruime berging
- voldoende parkeergelegenheid
- Cv-ketel eigendom 2012
- servicekosten inbegrepen in de huursom
- voor de max. periode van 2 jaar
- bij interesse graag vermelden wie er huurt, hoelang en per wanneer, werk/studie, huisdieren.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Enschede
Wijk/buurt: Bolhaar
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart