Appartement huren: niet meer beschikbaar Walstraat in Enschede

  • 130 m2
  • 4 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Enschede. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Interesse?
Wanneer je geïnteresseerd bent in deze woning en je voldoet aan de voorwaarden, kan je contact opnemen met Erik van der Maten. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 053 - 48 48 924 of e.vandermaten@onshuis.com.

Omschrijving
Wonen op een unieke locatie in hartje Enschede! Het levendige centrum biedt een geweldig winkelaanbod. Daarnaast bevindt de Oude Markt, een van de gezelligste horecapleinen van Enschede, zich op loopafstand.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van het appartementen complex “Hoogwaerd”, een modern complex met lift. Het appartement beschikt over een entree met toiletruimte, een zeer ruime woonkamer met luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is op maat te maken door een serre met glazen vouw- en draaideuren. Vanuit de woonkamer is een hal, badkamer voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche, inpandige berging voorzien van wasmachine aansluiting en 3 slaapkamers.
Het gehele appartement is voorzien vloerverwarming en van keurige laminaatvloer (ter overname). Verder heeft het appartement een eigen parkeerplaats in een uniek parkeersysteem en een extra berging op de 1e verdieping. De totale woonoppervlakte is ongeveer van 130 m². Het appartementencomplex bevat 16 appartementen en 2 penthouses.

Kenmerken
Buurt: Centrum
Type woning: Appartement
Verdieping: 2
Soort verwarming: Vloer verwarming. De woning wordt verwarmd door middel van een centrale collectieve ketel met individuele meter.
Aantal slaapkamers: 3

Vertrekken:
Keuken: 28,33 m2
Slaapkamer 1: 20,66 m2
Slaapkamer 2: 16,53 m2
Slaapkamer 3: 8,97 m2
Woonkamer: 43,59 m2

Bouwjaar: 2013
Energielabel: B
Buitenruimte: Ja
Toegankelijkheid: rolstoel

Netto huurprijs € 1.499,02
Stookkosten € 280,00
Servicekosten € 122,00
Bruto huurprijs € 1901,02

Voorwaarden
Wanneer je wilt reageren op deze woning dan moet je rekening houden dat jouw bruto jaarinkomen minimaal € 70.000,- dient te bedragen.

De huidige huurder heeft diverse zaken ter overname aangeboden, zoals de laminaatvloer, gordijnen en railsysteem, kasten, keukenfronten, plafondlampen, decomuur en overige accessoires. Bij eventuele overname van deze zaken, moet het overname bedrag met de huidige huurder worden afgesproken.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Enschede
Wijk/buurt: City
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart