Apartment for rent: no longer available Borneostraat in Enschede

  • 90 m2
  • 3 rooms
  • 23 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Enschede. You can contact the advertiser if you have any questions.

Interesse?
Wanneer je geïnteresseerd bent in deze woning en je voldoet aan de voorwaarden, kan je contact opnemen met Jan Jaap van Lente. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via het telefoonnummer 053 - 48 48 939 of j.vanlente@onshuis.com.
Voor de voorwaarden zie onder zie onderaan de tekst.

Omschrijving
Ben je op zoek naar een mooie woning nabij het centrum van Enschede? Dan kunnen wij jou dit appartement aanbieden in het appartementencomplex Quatre Mains Deux.
De woning is gelegen op de eerste verdieping en heeft de volgende indeling; entree/hal, toilet met fontein, badkamer met douche, wastafel en toilet, slaapkamer, royale woonkamer met toegang tot het balkon en een semi open hoekkeuken. Vanuit de woonkamer toegang tot de tweede slaapkamer en berging.
De totale woonoppervlakte is ongeveer 90 m². De eigen berging welke in de kelder is gelegen biedt extra bergruimte en parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het gebouw. Uiteraard is de woning bereikbaar met de lift. In het complex zijn twee algemene ruimtes waar verschillende activiteiten door de bewoners worden georganiseerd.

Het Getfert
De buurt “Het Getfert” ligt ten zuiden van het centrum en op een steenworpafstand van het ziekenhuis. Grote delen van de wijk zijn in het verleden vervangen door nieuwe moderne woningen. Ondanks de ideale ligging ten opzichte van alle voorzieningen die de binnenstad van Enschede biedt, is de eigen identiteit van de wijk voor een groot deel overeind gebleven.

Kenmerken
Buurt: Het Getfert
Type woning: Appartement
Verdieping: 1
Soort verwarming: Centrale verwarming
Aantal slaapkamers: 2

Vertrekken:
Keuken: 9,99 m2
Slaapkamer 1: 13,10 m2
Slaapkamer 2: 9,29 m2
Woonkamer: 29,17 m2

Bouwjaar: 2008
Energielabel: B
Buitenruimte: Ja
Toegankelijkheid: rolstoel

Netto huurprijs € 943,95
Servicekosten € 102,50
Bruto huurprijs € 1.046,45

Overige eenmalige bijkomende kosten:
Naamplaatje € 5,-

Voorwaarden
Wanneer je wilt reageren op deze woning dan moet je rekening houden dat jouw bruto jaarinkomen minimaal € 48.625,- dient te bedragen. Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Voordat u de woning kunt gaan bezichtigen, is het noodzakelijk om je inkomen aan te tonen door middel van de inkomensverklaring 2022, werkgeversverklaring of recente loonstroken.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.

Read more with an package!

General information

City Enschede
District/Neighbourhood: Getfert
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map